HUISOPSTELLINGEN

Het hermetisch principe zegt: zo binnen, zo buiten. Je huis dat ben jij en omgekeerd. Na je vel en je kleren is het je derde huid. Je huis heeft een verhaal dat intrinsiek verweven is met het jouwe.

Als je voor het eerst bij iemand binnen stapt, voel je meteen de intieme connectie tussen die persoon en zijn huis. Geen enkel huis is hetzelfde, net zoals wij ook uniek zijn.

Past je huis als een handschoen of benauwt het je? Loop je met een boog om bepaalde plekken heen? Hou je wel of niet van je tuin, uitzicht, straat?

Woon je alleen of samen met anderen? Vind je dat leuk of zie je het liever anders? Je huis zegt meer over je dan op het eerste gezicht lijkt.

Wil je graag een diepere inkijk in je huis en dus ook in jezelf? Over waar het wel en niet stroomt, en wat je nodig hebt om vrijer en genoeglijker te leven?

Dan kan een huiscoaching of -opstelling zaken aan het licht brengen die nieuwe deuren openen. Samen gaan we je huis en de omgeving onderzoeken en in beweging brengen.

Ons huis maakt immers, net als wij, deel uit van een netwerk. Welke structuur het heeft, waar het staat, wat er zich in de buurt bevindt… is betekenisvol.

Hetzelfde geldt voor onze werkplek. Achter waar die is gesitueerd, hoe ze is ingericht, wie er welke plek krijgt, of er een verhuis gepland of net achter de rug is… zit vaak belangrijke informatie.

Vanuit een grondige basis in de studie van de psycho-ecologie combineer ik wetenschap met techniek en intuïtie.

Dat doe ik zowel privé als voor bedrijven en organisaties. Een-op-een of met een team.

Heb je een hulpvraag en wil je graag meer info over concreet werken met huisopstellingen, klik dan vrijblijvend op ‘contact’.